Alt til din digitale markedsføring

Annoncering skaber resultater her og nu

Kom foran dine konkurrenter med annoncering på tværs af kanaler og øg konverteringsraten med målrettede, fokuserede og værdiskabende annoncer.

Cross channel marketing er svært at komme udenom, hvis du vil fastholde og øge konverteringen hos nye og eksisterende kunder. Med annoncer kan du følge dine kunder på tværs af kanalerne og øge sandsynligheden for, at salget ender i din kurv. Jeg hjælper gerne med både indhold til og udførsel af kampagner via Facebook og Google Ads.

Ja Tak

Øg dit kundeflow med SEO

Størstedelen af den danske befolkning bruger dagligt Google – bare tænk på dig selv. Derfor er det essentielt, at dine kunder let kan finde dig ved en google søgning.

Hvornår har du sidst gået længere end til side 2 for at finde, hvad du ønskede på Google? De fleste mennesker vil sige sjældent, faktisk når de fleste ikke længere end side 1. Derfor er søgemaskineoptimering, i daglig tale SEO, en meget vigtig del af din forretning. Hvis du ønsker at ligge på side 1 og øge antallet af kunder markant, så er jeg klar til at hjælpe.

Ja tak

Boost din forretning med en klokkeklar startegi

Har din strategi ikke den ønskede effekt, eller sidder du og spekulerer på, hvad man skal bruge en strategi til?

Uanset hvilken forretning du driver, vil en målrettet strategi øge værdien af din indsats markant. Få gennemgået din nuværende indsats og få udarbejdet en strategi som vil tage din forretning til det næste niveau.

Ja tak

Sociale medier øger engagementet hos dine kunder

Henvender du dig til virksomheder eller forbrugere? Uanset hvad så er sociale medier er en vigtig del af din markedsføring. Brug dem til at øge kendskabsgraden til dit brand, storytelling, eller noget helt tredje.

Uanset hvordan du tænker at bruge de sociale medier, så er det vigtigste, at du er til stede. Antallet af brugere på sociale medier er stigende, eksempelvis de yngre generationer har ikke kendt til et liv uden sociale medier. Derfor kan og bør alle virksomhed benytte sig af sociale medier, men hvilket/hvilke medier skal bruges, og hvordan skal målgruppen nås? Det er her, jeg kan hjælpe.

Ja Tak

Gør det du er bedst til…

Så klarer jeg resten. Lad mig står for markedsføringen, så du kan koncentrere dig om din forretning. 

Kontakt