3 grunde til at hyre en SEO konsulent

Mit produkt er fantastisk
– hvorfor er jeg ikke øverst på Google?

Du kender det formentlig; Du har det bedste produkt, eller den mest fantastiske ydelse, men Google viser ikke din hjemmeside. Eller også er din hjemmeside vist, men så lang nede på Google, at du ingen henvendelser får.

"hvordan kommer jeg øverst på Google"

Mere end 90% når kun til side 1!

Tænk over det… Hvornår har du sidst nået længere end side 1, når du har søgt på Google? Det er her SEO kommer ind i billedet.

SEO står for Search Engine Optimization og handler kort sagt om, at ligge højest på Google eller andre søgemaskiner. Årsagen til at de fleste SEO konsulenter primært snakker om Google er, at det er den absolut mest fortrukne søgemaskine, særligt i Danmark. Arbejdet med SEO er ofte omfattende, og kan for mange være en uoverskuelig opgave.

I dette indlæg vil jeg gennemgå 3 gode grunde til at hyre en SEO konsulent:

En SEO konsulent kan spare dig tid og penge

#1: Du sparer tid (og penge)

SEO er en disiplin med mange områder, og selvom du skriver knivskarpe tekster, kan der være andre faktorer som gør, at du ikke ranker så højt på Google som du gerne vil. Du vil dermed hurtig ende med at bruge enormt lang tid, på at se diverse webinarer, læse artikler og prøve dig frem.

Dertil kommer at der også er mange andre opgaver i virksomheden, som skal varetages, og du kan hurtigt ende med en meget lang arbejdsuge. Og mange frustrationer som følge af manglende viden og forkert administration af din dyrebare tid.

Du kan selvfølgelig kan du også sagtens bruge dine penge på at annoncere på Google, men hvad gør du når budgettet er brugt og kunderne ikke længere strømmer ind? SEO er den langsigtede strategi, som sikrer dig kunder efter dine annoncekroner er brugt. Med en SEO konsulent kan du uddelegere arbejdet, og koncentere dig om den del af forretningen, som du er bedst til.

"Camilla har været en kæmpe hjælp til markedsføring af min hjemmeside. Jeg har tidligere brugt en formue på Google ads. Det behøver jeg ikke længere. Nu finder kunderne mig uden. Camilla har også gennemgået strukturen på min side og gjort den mere effektiv. Selv efter endt arbejde, har hun fulgt op på resultaterne af forbedringerne. Kan varmt anbefale Camilla / Svane Marketing."

Morten Nielsen, SMPcity

#2: Du får en helhedsløsning

Med en SEO konsulent får du en helhedsløsning, som fokuserer på alle dele af din hjemmesides optimering. Du får altså fokuseret på:

  • Linkbuilding
  • Optimering af indhold
  • Det tekniske
  • User eXperience

Hjælp til SEO, både indenfor teknik, links, indhold og UX

Linkbuinding

Jo flere hjemmesider som linker til din, jo mere relevant anser Google den for at være. Det handler dog ikke kun on kvantitet, men i høj grad om kvaliteten af links.

Indhold

"Content is king" som man siger. Indholdet på din hjemmeside er både billeder og tekster, som skal optimeres på baggrund af en grundig søgeordsanalyse.

Teknik

Det tekniske på hjemmesiden er naturligvis også vigtigt for optimeringen. Særligt loadhastigheden har en stor effekt på både din ranking og brugeroplevelsen.

UX

UX er en forkortelse for User eXperience, hvilket er brugers oplevelse på hjemmesiden. Dette er blevet en større del af SEO over de seneste år, og har ligeledes en stor effekt.

SEO konsulent Camilla Svane

#3: Du har én konsulent

Når du hyrer hjælp til SEO ved en konsulent, er du sikret at alt din kommunikation foregår med den sammen SEO konsulent. Det giver dig en tryghed, samtidig med at du er sikker på at hele processen håndteres af samme konsulent, hvilket letter dialogen.

Foruden ovenstående, får du også øget fleksibilitet, hvor du eksempelvis kan have din konsulent siddende lokalt på dit kontor. Udover den åbentlyse kommunikative fordel ved dette,  giver det også SEO konsulenten et bedre indblik i virksomhedens kultur, hvilket gør det nemmere at kommunikere denne.